keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Isla Vistan murhaaja oli surkimus, jonka olisi kuulunut kuolla yksinäisyydessä

Yhdysvalloissa Californian osavaltiossa Isla Vistassa sattui juuri (23.5.2014) joukkomurha, jossa 22-vuotias pojankloppi, joka ei ansaitse nimeään mainittavan, vaan sietää painua unohdukseen omassa mitättömyydessään, murhasi kuusi ihmistä, haavoitti kolmeatoista, ja lopuksi tappoi tavalliseen koulusurmaajien raukkamaiseen tapaan itsensä välttyäkseen tekojensa seurauksilta.

Tästä artikkelista voitte lukea pitkiä pätkiä murhaajanatiaisen 173-sivuisesta (eipä päivittänyt taannoisen norjalaisjoukkomurhaajan 1500-sivun pamflettia) viimeisestä viestistä, jolla hän kertoo miten ja miksi suunnitteli rikoksensa. Mikähän hinku näillä joukkomurhaajilla on kirjoittamiseen?

Tiivistelmänä motiivi kauheille rikoksille oli vain ja ainoastaan se, että tytöt eivät olleet tuosta pojasta kiinnostuneita. Hän oli yksinäinen, ei saanut seksiä eikä tyttöystävää. Koskaan. No, eipä tuo knaappi kahdenkymmenenkahden vuoden ikäisenä vielä ollut mies eikä mikään.

Teksti avaa hyvin roiston mielenmaisemaa, ja siinä hän kertoo avoimesti miltä hänen pienen pollansa siällä tuntui. Murhaaja kertoi olleensa koko elämänsä yksin, olleensa jo pienenä hirvittävän kateellinen muille, ja tuntenut jatkuvasti itsensä alempiarvoiseksi kuin kaikki muut. Tätä hän tietysti olikin, koska kukaan ei ollut hänestä kiinnostunut eikä hän kestänyt elämäänsä kuin mies, vaan ryhtyi raukkamaisiin tekoihin. Tuo poika oli luovuttaja, häviäjä, raukka, luuseri, pelkuri, saamaton, mitätön, surkimus, ei mitään, täysi nolla. Hän oli evoluution umpikuja, DNA:n hukkapätkä, epäkelpo mutaatio, virheellinen yksilö, mitättömyydessä ja yksinäisyydessä kuolemaan tuomittu hylkiö, josta ei ollut mihinkään. Poju lähti tapporetkelle naisia vastaan, sen takia että nämä eivät antaneet hänelle seksiä eivätkä rakkautta. Yhtä älyvapaan idioottimaista virheellisen logiikan riemuvoittoa en olekaan vuosiin kuullut. Tämä aivokäpiö päätteli pienessä pollassaan, että jos hän ei saa naista, niin ei saa saada kukaan muukaan, eivätkä nämä naiset ansaitse elää. Kuitenkin vika oli hänessä itsessään, eikä kenessäkään muussa. Täydellinen ymmärtämättömyyden puute, kieroonkasvanut psyyke, sekä vääristynyt minäkuva johtivat typerryttävän naurettaviin lopppupäätelmiin ja ajoivat tämän idiootin kauheisiin tekoihin.
Asia on niin että hänen ei kuulunutkaan saada naista. Ei seksiä. Ei rakkautta. Ei elämänkumppania. Ei mitään. Ihmiset ovat syntyneet eriarvoisiksi. Toiset nyt vain ovat alempana kuin toiset. Tällaisille surkimuksille, joilla on aivan liian suuret luulot itsestään, olisi hyvä suorittaa jälkiabortti mitä pikimmin tällaisten taipumuksien huomaamisesta. Kyseisen tappajan olisi kuulunutkin kuolla yksin ja itkien omaa surkeuttaan, kenties päättää päivänsä oman käden kautta, jotteivat hänen epäkelvot geeninsä pääsisi jatkamaan tuhoontuomittua ihmislajin sukupuun haaraa. No, näinpä kävi, ettei hän päässyt levittämään rappeuttavaa perimäänsä eteenpäin, siitä ei edes ollut pelkoa, mutta prosessissa ikävä kyllä kuoli monta varmasti kelvollista ihmisyksilöä. Ja tämä on väärin. Ei ali-ihmisillä ole mitään oikeutta viedä hautaan mukanaan itseään ylempiarvoisia yksilöitä.

Eräs tämän karmean jutun asianhaaroista koskee jälleen kerran ampuma-aseiden saatavuutta. Kyllä, tuo nuorisorikollinen puukotti kaksi huonetoveriaan kuoliaaksi näiden nukkuessa, ja ajoi autolla muutamien päälle, mutta suurin osa tapoista tapahtui kolmen automaattisen (!) käsiaseen avulla. Olen kiivas aseiden vastustaja juuri tällaisten tapausten takia. Roisto oli ostanut ja saanut aseet haltuunsa lähimmästä asekaupasta vain jonkun lomakkeen täyttämällä, täysin laillisesti ja naurettavan helposti. Jos ruutiaseet kiellettäisiin siviiliväestöltä kokonaan, ei tällaisia koulusurmia ja muita ampumisia enää voisi tapahtua. Ei tuollainen surkea nolla saisi mitenkään asetta laittomasti käsiinsä, rikolliset nauraisivat hänet pihalle jos hän yrittäsi ostaa heiltä aseen, ja varmaan jopa ilmoittaisivat itse poliisille tuollaisen nulikan tappohaaveista. Edellinenkin Yhdysvaltain lastentarhamurhaaja käytti aseenaan äitinsä asekokoelmasta ottamaansa rynnäkkökivääriä (!!!). Tällaiselle on saatava piste, ja heti! Kaikki aseet pois siviileiltä kuolemantuomion uhalla välittömästi, ja ne on joka ikinen tuhottava perusteellisesti. Ainoastaan armeijalla ja poliisilla saa olla aseita. Täyttä roskaa on aselobbareiden väite, että aseistetut kansalaiset estäisivät mukamas tällaiset joukkomurhat. Yhtään joukkomurhaa ei ole estetty aseistettujen kansalaisten ansiosta Yhdysvalloissa viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana. Ei ainuttakaan, ei yhden yhtä!
Ruudilla toimivien ampua-aseiden keksiminen on ollut yksi ihmiskunnan huonoimmista keksinnöistä. Se on vienyt sivilisaatiota täysin vääränlaiseen suuntaa, jossa kuolema on aivan liian helppo toteuttaa. Ampuma-ase antaa tappamisen mahdollisuuden nimenomaan sellaisia ihmisraunioille, joilla ei ole minkäänlaista kykyä ja ymmärrystä päättää toisten ihmisten elämästä. Hullu, idiootti ja lapsikin voi aseella tappaa toisen ihmisen, ja tämä on väärin.

Surkimuksilla on oikeus ainoastaan omaan Darwin-palkintoonsa, ei mihinkään muuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti