tiistai 3. kesäkuuta 2014

Miksi kiltti mies ei saa naista, eikä nainen löydä kilttiä miestä

Naiset rakastuvat renttuihin. "Nice-guy" -tyyppiset kiltit miehet jäävät ilman seksiä ja tyttöystävää. Macho-alfaurokset keräävät kaikki parhaat naiset itselleen. Tällaista kuulee usein väitettävän, ja totta se myös on. Joskaan juuri kukaan ei ymmärrä syytä siihen, miksi näin on. Jos ihmiset ymmärtäisivät kaikki tähän tilanteeseen johtavat syyt, ei tätä tilannetta olisi edes olemassa.

Tarina on toistunut samanlaisena lukemattomia kertoja, ja se on seuraavanlainen:
Esimerkiksi lukioaikana samassa koulussa on kaunis nainen, ujo nörttipoika, sekä urheilijanuorukainen. Kaunis nainen on menevä ja juhlimisesta nauttiva hedonistinen yksilö, joka etsii poikaystävää samalla kun tapailee monia miehiä. Ujo nörttipoika ei ole koskaan ollut naisen kanssa sängyssä, ei edes pussannut naista, tai pitänyt sellaista kädestä. Hänellä on kuitenkin samanlaiset murrosiän tuomat tunteet kuin kaikilla muillakin miehillä. Hän on kateellinen urheilijanuorukaisen kaltaisille alfa-uroksille, machotyypeille, jotka vaikuttavat hänestä totaalisilta idiooteilta ja törkimyksiltä. Urheilijanuorukainen kuitenkin saa kaikki naiset, kenet tahansa hän haluaakin. Hän kohtelee naisia epäkunnioittavasti ja jättää heidät usein yhden yön jälkeen, joskus vähän pidemmänkin suhteen jälkeen. Ujo nörttipoika tahtoisi kovasti saada itselleen tyttöystävän, ja hänelle kelpaisi melkein kuka tahansa, mutta eniten hän haluaisi olla sen koulun kauneimman ja suosituimman tytön kanssa, koska kukapa ei haluaisi? Ja koska hän ei tunne tuota tyttöä kovinkaan hyvin, hänen ihastuksensa perustuu vain tytön suosioon ja tämän ulkonäköön, joka tietenkin on tyrmäävän kaunis, koska tässä nyky-yhteiskunnassamme naisista suosituimmiksi nousevat vain ne kaikista kauneimmat, riippumatta siitä mitä nämä tekevät. Suosituimmaksi heidät nostavat miehet, jotka haluavat aina katsella ja haaveilla niistä kaikkein kauneimmista naisista.
Nörtillä ei kuitenkaan ole mitään mahdollisuutta saada tuota kaunista naista tyttöystäväkseen, koska nainen ei edes tiedä että hän haluaa tätä. Jos poika on kovin ujo, hän tyytyy vain seuraamaan ihastuksensa kohdetta salaa, eikä uskalla puhua tälle. Vähän rohkeampi poika vaihtaa joskus sanan tai pari tuon ihastuksensa kanssa, mutta tämä ei pidä häntä hyvänpäiväntuttua kummempana koulukaverina. Vielä vähän rohkeampi poika (joka ei siltikään ole vielä perinteistä rohkean määritelmää lähelläkään) on ehkä päässyt tuon ihailemansa naisen kaveriksi, jopa hyvin läheiseksi kaveriksi asti. Kuitenkin vain kaveriksi. Ei poikaystäväksi. Ja tästä "suhde" ei milloinkaan etene pitemmälle. "Suhde" lainausmerkeissä, koska kyseessä on vain yksipuolinen suhde, ei parisuhde. Vain mies rakastaa naista, nainen ei ole tippaakaan kiinnostunut miehestä. Usein kaunis nainen ei edes ymmärrä että nörttipoika haluaisi olla enemmän kuin vain kavereita tämän kanssa. Ja jos ymmärtääkin, niin hän ei anna pojan tietää että ymmärtää. Koska nainen ei kertakaikkiaan ole kiinnostunut tällaisesta miehestä.
Nörttipoika ei koskaan tee siirtoa aloittaakseen itse suhteen, sillä hän on epävarma tuloksesta, koska hän ei tiedä mitä nainen vastaisi. Sen takia että hän rakastaa tuota naista eniten maailmassa (niin hän ainakin kuvittelee), hän pelkää kaikkein eniten sitä, että tämä sanoisi ei, jos hän kysyisi tätä ulos. Koska poika ei kuvittele pystyvänsä elämään ilman tuota naista, on hänen mielestään jopa parempi että hän ei kysy tätä ulos niin kauan kuin hän on epävarma lopputuloksesta. Hän ajattelee että on parempi pysyä edes kaverina ja saada olla rakastamansa naisen lähellä, kuin kysyä tätä ulos ja saada kieltävä vastaus, jolloin he eivät enää voisi olla kavereita. Sillä jos mies kysyy naista ulos, johon on hirvittävän ihastunut ja he ovat olleet hyviä kavereita jo pitkään, ja naiselle vasta silloin selviää että mies on hänestä kiinnostunut, ei heidän kaveruutensakaan voi jatkua. Nainen tajuaa että mies on ollut hänen kaverinsa vain sen takia että pääsisi joskus hänen tyttöystäväkseen eikä hän halua olla sellaisen miehen kaveri. Kaveruussuhteen jatkaminen yksipuolisen rakkaudentunnustuksen jälkeen on mahdotonta, koska se muuttuisi erittäin kiusalliseksi kummallekin osapuolelle. Joskus nainen tällaisessa tilanteessa valehtelee miehelle, että olkaamme vain kavereita, mutta ei sitten kuitenkaan koskaan enää tapaa tuota miestä eikä pidä minkäänlaista yhteyttä tähän. Tämä on väärin, kyllä sen voi sanoa suoraan että "En usko että meistä olisi tullut mitään, emmekä ikävä kyllä voi olla enää kavereitakaan, koska olet yhä ihastunut minuun ja kaveruutemme olisi liian vaivaannuttavaa minulle."

Nörttipojan mielestä kauniit tytöt tapailevat vain pahoja poikia, joihin urheilijanuorukainen ilman muuta kuuluu. Pahat pojat ovat hyvännäköisiä, lihaksikkaita, vahvoja, rohkeita, itsevarmoja, menestyviä ja suosittuja. Tottakai kaikki tytöt haaveilevat heistä. Pahoja heistä (joistain, ei kaikista) tekee se, että he käyttävät ulkonäkönsä ja vaikutusvaltansa luomaa valtaa väärin, he tapailevat kaikkia naisia, mutta jättävät heidät usein omilleen, kun kyllästyvät heihin. Pahat pojat yksinkertaisesti eivät halua sitoutua, koska he voivat tehdä sen myöhemminkin, he haluavat nauttia sinkkuuden ja naisten tapailun kaikista eduista, eli ilmaisesta seksistä ilman vastuunkantoa. Tämä tekee heistä pahoja poikia.
Naiset ovat kiinnostuneet pahoista pojista edellämainittujen seikkojen ansiosta. Naiset tahtovat menestyneen miehen, eivät pelkuriluuseria. Mitä suositumpi ihminen on, sitä enemmän hänellä on ihailijoita, jotka tahtoisivat olla hänen kanssaan. Tämä pätee sekä miehiin (pahat pojat = alfaurokset = machot), sekä naisiin (kaunottaret = jääkuningattaret = nymfomaanit). Tällaiset ns. ylemmän luokan miehet ja naiset voivat käytännössä valita kenen kanssa haluavat olla. Niin sanotut alemman tason miehet, joihin nörttipojatkin kuuluvat, eivät saa tällaisia ylemmän tason naisia millään keinolla. Nörttipoikien kriteerit parinvalinnassa ovat kuitenkin liian korkealla. Hei eivät vilkaisekaan nörttityttöjä, koska nämä ovat useimmiten ylipainoisia ja rumia henkilöitä. Aivan kuten monet nörttipojatkin ovat ylipainoisia ja rumia. Tai sitten hirveitä luikkuja, joilla on riisikepit käsivarsina. Alemman tason miehet kuvittelevat saavansa ylemmän tason naisen, mutta ei heillä oikeasti ole siihen mahdollisuuksia. Auttaisi toki jos he kävisivät suihkussa säännöllisesti, pitäisivät puhtaita ja tyylikkäitä vaatteita, parturoisivat kuontalonsa silloin tällöin, kävelisivät ryhdissä ja muutenkin pitäisivät huolta itsestään enemmän.

Pieninä elämänohjeina saatettakoon siis kaikkien tyttöystävästä haaveilevien ujojen poikien tietoisuuteen seuraavat seikat:
Sinä olet varmaankin ujo, hiljainen, sisäänpäinkääntynyt, introvertti, ja pelkäät kovasti sosiaalisia tilanteita, eritoten tyttöjen pyytämistä ulos. Tämä on suurin ongelmasi. Tarvitset lisää itsevarmuutta. Sitä voit saada ajattelemalla että naisetkin ovat ihmisiä siinä missä sinäkin. Jonkun pyytäminen ulos ei ole maailman suurin asia vaikka se saattaa siltä tuntuakin, eikä kieltävä vastaus oikeasti romahduta maailmaa. Torjutuksi tuleminen tuntuu kyllä todella pahalta, mutta siitä pääsee yli, sitä nopeammin mitä nopeammin tajuat että meri on täynnä kaloja. Eli onki vain uudelleen veteen.
Tyttöystävän hankinnassa myös auttaa se että pidät itsestäsi huolta. Sinun täytyy olla haluttava. Siispä peseydy säännöllisesti, käy suihkussa, harjaa hampaasi, käytä suuvettä jos henkesi haisee, kampaa hiuksesi, käy parturissa hankkimassa tyylikäs kampaus. Sijoita hieman tyylikkäisiin vaatteisiin (klassiset pukimet käyvät aina, toisin kuin uusimmat ja erikoisimmat muotioikut, jotka saavat sinut näyttämään trendipelleltä, joka yrittää liikaa) ja kanna niitä ryhdikkäästi. Esiinny itsevarmasti kun pyydät jotakuta ulos kanssasi, mutta älä näyttele muuta kuin olet.
Kaikista tärkeimpänä ohjeena voin sanoa että älä ole liian helppo saalis! Naiset siinä kuin miehetkin tykkäävät "saalistamisesta" kumppaninvalinnassa, joka ei nyt tarkoita mitään muuta kuin sitä että jos koko ajan kiehnäät heidän ympärillään etkä jätä heitä hetkenkään rauhaan, se saa heidät tuntemaan vastenmielisyyttä sinua kohtaan. Sinun täytyy ottaa vähän etäisyyttä ja antaa heidänkin haluta sinua. Jos halu on vain yksipuolista, siitä ei koskaan seuraa mitään. Naiset haluavat jahdata sinua, eivät niin että vain sinä jahtaat heitä. Varsinkaan ei kannata juosta naiselta toiselle jahtaamassa heitä kaikkia samaan aikaan, kun sana leviää, maineesi on mennyt, etkä enää tule saamaan ketään niissä piireissä.
Vielä sananen: katso ympärillesi poika, harrastuksista löydät varmasti samanmielisiä vastakkaisenkin sukupuolen edustajia. Sellaiset ovat ehdottomasti parhaita vaihtoehtoja, koska tykkäävät jo valmiiksi joistakin samoista asioista kuin sinä.
Ja erittäin tärkeänä loppukaneettina: naiset ovat ihmisiä siinä missä miehetkin. Kohtele KAIKKIA ihmisiä tasavertaisesti, älä nosta itseäsi muiden yläpuolelle. Kaikkia ovat yksilöitä ja vastuussa vain omista tekemisistään ja elämistään. Ketään toista ei voi omistaa. Naiset eivät ole esineitä, jotka on tarkoitettu sinua varten. Ketään ei ole tarkoitettu sinua varten, mutta jos osaat olla hyvä muille, varmasti vielä löydät jonkun joka on hyvä sinulle.

2 kommenttia:

  1. mieheni erottaa minut, kun olin kuusi kuukautta raskaana toisen lapsen kanssa. Olimme väittäneet ja riitelleet nonstopia siitä päivästä lähtien, kun ensimmäinen lapsi oli syntynyt, ei rakkautta eikä luottanut hänestä enää, joten hän erosi minut. Ja kaikki nämä whiles, olen yrittänyt kaikki eri keinot saada hänet takaisin, olen myös kokeillut joitakin erilaisia ​​oikeinkirjoituksen pyöräilijöitä täällä Yhdysvalloissa, mutta kukaan heistä ei voinut tuoda Richardia takaisin minulle. Se oli vain Dr. sharaja sid, joka takasi minulle kiireellisen 48 tunnin oikeinkirjoituksen, ja hän vakuuttaa minulle, että mieheni on jälleen kanssani. Kirjoitan kiittääkseni ja kiitollisuuteni teille lupaustenne säilyttämisestä ja lahjakkaiden ja suurten valtuuksienne käyttämisestä tuoda hänet takaisin kotiin. Olin innoissaan tietää, että olet erikoistunut Loversin yhdistämiseen. Kiitos Sir, että olen auttanut minua elämän pahimpina aikoina, että olin niin suuri oikeinkirjoitin, ja antamaan minulle rakkauden loitsu, joka on tuonut minulle niin paljon iloa avioliitossani. Mieheni on palannut ja lupaa koskaan jättää minua uudelleen. Jos epäilet hänen kykynsä, luota minuun. Sinun pitäisi ottaa mahdollisuus. Se maksaa pois tavoilla, joita et voisi koskaan edes kuvitella. Jos olet juuri nyt ja tarvitset voimakkaan ja kiireellisen rakkauden oikeinkirjoituksen palauttamaan ex ystävällisesti ota yhteyttä shepherdkazeem@gmail.com tai käydä katsomassa, miten se tapahtui https://youtu.be/1hd_EkU-jJo

    VastaaPoista
  2. Nimeni on Miina Sillanpää, muoto, Saariselkä. Avioliiton 12 vuoden jälkeen minä ja mieheni ovat olleet riitaa toisiinsa, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Kaliforniaan ollakseen toisen naisen kanssa. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe isäänsä. Yritin olla vahva vain lapsille, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut mieheni. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivon aina, että hän palaa takaisin minuun, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että tohtori Osagiede voi auttaa entisen takaisin saamista nopeasti . Joten tunsin, että minun pitäisi kokeilla häntä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja minä tein sen sitten hän teki Rakkaus loitsun minulle. 48 tuntia myöhemmin, mieheni todella soitti minulle ja kertoi minulle, että kaipaa minua ja lapsia niin paljon, niin uskomattoman !! Joten näin hän tuli takaisin sinä päivänä, paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi virheestään ja kivustaan, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Sitten siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin milloin se oli, kaikki kiitos tohtori Osagiedelle. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinasi Internetissä, että tohtori Osagiede on todellinen ja voimakas loitsunpitäjä, jota rukoilen elääkseni pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex takaisin tai aviomiehesi muutti toisen naisen luo, älä itke enää, ota nyt yhteyttä tähän voimakkaaseen loitsuyrittäjään. Tässä on hänen yhteystietonsa osoitteessa: doctorosagiede75@gmail.com tai whatsapp puhelinnumeroon +2349014523836
    tai viber +2349014523836

    VastaaPoista