torstai 8. tammikuuta 2015

Terroristit teloitettaviksi

Ensinnäkin haluan toivottaa hyvää uutta vuotta 2015 kaikille lukijoilleni!

Sitten asiaan. Vuosi alkoi taas "hauskoissa" merkeissä kun ranskalaisen sanomalehden otimitukseen tehtiin terrori-isku, jossa kuoli 12 ja loukkaantui ainakin 11 ihmistä. Kolme terroristia ampui konetuliasein toimittajia ja pilapiirtäjiä, jotka olivat julkaisseet piirroksen/piirroksia Muhammadista.

Musulmaanien profeetta on heille niin pyhä ettei häntä saa kuvata, syynä on heidän mukaansa se, että jos joku piirtää kuvan profeetasta, ihmiset rupeavat palvomaan pelkkää kuvaa, mikä on epäjumalanpalvontaa. Samasta syystä Allahistakaan ei pidä kuvaa rustata.

Syy on tietenkin naurettava seuraavista syistä:

1. Jumalaa ei ole olemassa
2. Profeettoja (ihmisiä, jotka puhuvat jumalan kanssa) ei ole olemassa
3. Epäjumalia ei ole olemassa
4. Jumalanpalvonta ei vaikuta mihinkään
5. Epäjumalanpalvonta ei vaikuta mihinkään

Sen sijaan terrori-isku oli todellinen, ja siitä kärsivät niiden kahdentoista kuolleen ja yhdentoista haavoittuneen lisäksi heidän perheensä, ja oikeastaan koko länsimainen maailma, koska ääri-islamistinen terroriteko on aina isku koko länsimaista sivistystä vastaan.

Nuo demokratian viholliset, vanhoilliset kuvainraastajat ja rättipääterroristit tulisi lakaista pois Maan kamaralta lopullisesti. Heistä ei ole nykyaikana enää muuta kuin haittaa kaikelle muulle elämälle maapallolla. Myönnettäköön että arabialaisella sivilisaatiollakin oli suuruudenaikansa, keskiajalla, jolloin he säilyttivät antiikin tietoa ja kehittivät sitä eteenpäin, mikä sitten synnytti renessanssin Euroopassa. Mutta sen jälkeen ovat muslimit kulkeneet tasaista jyrkkää alamäkeä kohti omaa kulttuurillisen evoluutionsa umpikujaa. Heidän aikansa maailmassa on ohitse, se itseasiassa päättyi ensimmäiseen maailmansotaan ja Ottomaanien imperiumin hajoamiseen. Hyvästi, ei tule ikävä, senkin barbaarit!

Nyt kun on niin että muslimit jatkuvasti terrorisoivat aivan Euroopan ytimessäkin kunniaisia kansalaisia hirvittävillä ja silmittömillä väkivallanteoillaan, ei liene enää muuta mahdollisuutta kuin tarttua samanlaisiin keinoihin. Pannaan kova kovaa vastaan, kun mikään muu ei näytä tehoavan.

Ehdotankin siis että kunhan nyt nuo kolme mitätöntä surkimusmurhaajaa löydetään, heidät teloitetaan julkisesti keskellä Pariisia ristiinnaulitsemalla heidät. Tämä on ikivanha ja hyväksi havaittu kidutus/teloitustapa, peräisin jo muinaisesta Egyptistä, ja aiheuttaa uhreilleen kamalia tuskia noin kahden vuorokauden ajan, kunnes he viimein tukehtuvat kuoliaiksi heidän keuhkojensa painuessa kasaan naulitsemisasennosta johtuen. Tämä on oikea rangaistus näille raakalaisille, toki heidät tulee ruoskia ensin parillasadalla ruoskaniskulla, niin että selkänahka kuoritutuu irti.

Tämän lisäksi, koska kuolonuhreja on terrori-iskussa 12, valitkaamme satunnaisesti kymmenkertainen määrä, siis satakaksikymmentä, Ranskassa asuvaa muslimia, ja teloittakaamme heidätkin julkisesti. Koska he eivät ole tehneet mitään muuta väärää kuin muuttaneet maahan ja siittäneet potentiaalisia pahantekijöitä, hirtettäköön heidät, mikä on paljon nopeampi ja ristiinnaulitsemista vähemmän kivulias teloitustapa.

Eiköhän tällainen kostopolitiikka saisi viimein muslimitkin miettimään tekojensa seurauksia. Vaikka nuo hoopot taivastuskovaiset luulevatkin pääsevänsä neitsyitten (itse asiassa viinirypälten, neitsyiden ollessa käännösvirhe) kansoittamaan kuolemanjälkeiseen elämään, eivätkä sen takia välitä omasta henkirievustaan, joka nyt ei minkään arvoinen olekaan, luulisi heidän silti harkitsevan tekosiaan hieman enmmän etukäteen, kun huomaavat käyvänsä sotaa, jota eivät voi voittaa.

Totta kai alkuun terrori-iskut kiihtyisivät kun saraseenien keskenkasvuisen penikat yhteenkasvaneet kulmakarvat tutisten vannoisivat kostoa kaikille länsimaalaisille, mutta lopulta niiden olisi pakko loppua, kun niin moni muslimi olisi teloitettu. Kymmenkertainen määrä aina uhrien mukaan. Ehkä myös loukkaantuneet voitaisiin ottaa mukaan yhtälöön. Jos tämä ei auta, kiristetaan kerrointa sataan, ehkä vielä tuhanteenkin, johan loppuu tuulisäkkien ulvonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti