keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivän anarkistiraukat

Taas meni itsenäisyyspäivä, "eliitti" juhli Linnassa ja "kansa" mellakoi kaduilla. Tai sitten se ei ihan mennytkään niin.

Nimittäin Tasavallan presidentin Itsenäisyyspäivän vastaanotto, kansankielellä "Linnan juhlat", järjestettiin taas perinteikkäässä ja juuri remontoidussa Presidentinlinnassa Helsingissä, kun viime vuonna ne joutuivat rakennustöiden tieltä evakkoon Tamperetaloon, joka masentavuudessaan ja tylsyydessään on suomalaisen uusrakentamisen mielikuvitukseton malliesimerkki.

Onneksi juhlat taas järjestettiin, onneksi joitain perinteitä on vielä säilytetty tänä kuvainraaston aikakautena, jolloin halutaan päästä eroon kaikesta mihin voi vähääkään liittää sellaisia sanoja kuten "vanha", "perinne", "konservatiivinen", "arvokas", "tapa" ja niin edelleen.

Ja nyt on ilmeisesti myös "perinteeksi" muodostumassa anarkistien mellakointi itsenäisyyspäivänä pitkin kaupunkien katuja. He eivät varmaan itse tykkää siitä että heidän toimintaansa nimitetään perinteeksi, joten ihan sen takia sen tein.

No, naurettavaa touhuahan se oikeasti on, typerää ja lapsellista pelleilyä, sekä aivotonta rellestämistä. Viime vuonna väärin kirjoitetut "kiakkovieraat"vandalisoivat Tampereen keskustaa, tänä vuonna oli "luokkaretkeläisten" vuoro pahoinpidellä Helsingin kantakaupunkia. Vahinkoja tuli taas rikottujen näyteikkunoiden, sekä autojen ynnä muiden esineiden muodossa. Ratsupoliisin hevosten kimppuun yritettiin taas käydä, tällä kertaa siinä onnistumatta. Mellakkapoliisi oli myös onnistuneesti rajannut Presidentinlinnan ympäristön, eivätkä mellakoitsijat päässeet ihmismuurin läpi. Hyvä niin.

Muurien taakse heidät kyllä pitäisi heittää, nimittäin vankilan muurien. Mielellään johonkin Guantánamoon, niin oppisivat ehkä jotain elämästä. Vaikka tuskinpa. Ehkä mieluummin hirteen roikkumaan ihan suoraan koko sakki, mokomat rikolliset ja yhteiskunnan viholliset.

Näiden kommunistien, hups, anarkistien (eivät vain halua käyttää itsestään nimitystä kommunisti, vaikka sellaisia he ovat, ilmeisesti anarkisti on nykyään katu-uskottavampi nimi), agenda ei ollut oikein selvillä. Osa halusi tietysti vain riehua ja rikkoa paikkoja, koska heitä varmaankin kiusattiin pienenä, voi raukkoja (sarkasmia!), ja osa ilmeisesti kuvitteli jotenkin olevansa "kansan" asialla.

No, asiahan on niin että meillä on aika maallistunut ja yhdenvertainen yhteiskunta. Ei ole luokkarajoja eikä syrjintää varallisuuden perusteella, muuten kuin rikkaita kohtaan kohdistuvaa syrjintää, joka kovasti on muodissa tyhmien ja köyhien ihmisten keskuudessa. Raggarien banderolleissa luki "Luokkasota nyt!", mutta haluavatko nuo turhakkeet todellakin luokkasodan? Enpä usko. Heidäthän lakaistaisiin satama-altaaseen nopeammin kuin ehtivät apua huutaa. Eihän noilla surkimuksilla olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia. Nuo armeijaa käymättömät pahvisin kilvin ja jääkiekkomailoin varustautuneet "soturit" (tirsk!), joiden moraali murenee heti kun kahden euron muovinen Guy Fawkes-naamari tippuu kasvoilta, juoksisivat karkuun ja antautuisivat heti jos heitä vastaan alettaisiin käyttää oikeita voimakeinoja. Menneiden tapahtumien valossa "poliisiväkivallasta" puhuminen on täysin liioiteltua, suorastaan valehtelua. Nuo kaduilla riehuneet vaahtopäät ovat ainoita jotka ovat syyllistyneet väkivallantekoihin, muiden rikostensa ohella (mm. naamioituminen on kiellettyä mielenosoituksessa, koska jos ei uskalla näyttää mieltään omilla kasvoillaan ja omalla nimellään, niin sitten pysyköön kotona ja pitäköön suunsa kiinni). Ei sillä, että heidän "viestinsä" ketään kiinnostaisikaan.

Ilmeisesti he ovat tiedostaneet viimein tämän itsekin, eli ketään ei kiinnosta muutaman kakaran valitus, ja sen takia pullikoijat nyt heittelevät pyörätelinäitä näyteikkunoihin. Tämä tietenkin saa oikean kansan vai yhä enemmän vastustamaan näitä rettelöitsijöitä, vaikka se ei ole heidän puolella missään vaiheessa ollutkaan.

Linnan juhlat kun ovat käytännössä nykyään kansan juhlat. Sinne pääsevät sotaveteraanit, edelliset presidentit ja kansanedustajat, joilla kaikilla on siihen oikeus. Kansanedustajaksi voi sitä paitsi päästä ihan kuka tahansa tänä päivänä (esimerkkinä sahuri, uusnatsi ja rikollinen Teuvo Hakkarainen, jolla ei ole minkäänlaista pätevyyttä kansanedustajan pestiin, jos nyt yhtään mihinkään, kun miehen älykkyysosamäärä taitaa olla kengännumeroa pienempi). Suurin osa vieraista on kuitenkin aivan tavallisia kansalaisia, joita presidentti(pari) on sattunut tapaamaan vuoden aikana, tai jotka ovat kuuluisia jostain tai ovat ylipäätään tehneet jotakin edes hieman merkittävää kuluvana vuonna. Millään verukkeella ei kadulla riehuvia poikasia voisi kutsua Linnan juhliin, koska heillä ei ole minkäänlaisia meriittejä tilillään. Eivät he ole saavuttaneet elämässään mitään, koska eivät ole koskaan edes yrittäneet. Ei heillä riitä siihen rahkeita, kun ovat syntyneet aivottomina kakaroina.

Eivätkö nämä älykääpiöt käsitä ettei mitään "eliittiä" ole Suomessa olemassa. Ei enää, kun aatelilta on poistettu verovapaus (sääli), uusia aatelisia ei enää valita (isompi sääli), eikä heillä enää ole muitakaan etuoikeuksia. Meillä on viheliäinen progressiivinen verotuskin tässä maassa, joka riistää exponentiaalisesti ja täysin epäreilusti enemmän rikkailta kuin köyhiltä. Täydellistä näköalattomuutta ja historian osaamisen puutetta kertoo mellakkaväen mielikuvat nyky-yhteiskunnan "mädännäisyydestä". Ei tarvitse mennä kuin hetki taaksepäin historiassa, niin tuollaiset moukat olisivat olleet maaorjan asemassa, pääsemättä siitä ikinä pois. Suomessa ei ole kukaan kuollut nälkään sitten 1800-luvun, joten asiat täällä ovat enemmän kuin hyvin. Kehtaavatkin vielä valittaa! Valtiohan maksaa rikkaiden maksamilla arvokkailla verovaroilla köyhille ja vähäosaisille ilmaisen asunnon, koulutuksen, terveydenhuollon ja ruoankin, jos he eivät mitään näistä kykene itse hankkimaan.

Jos ihminen ei itse kykene hankkimaan elatustaan, eikä etenemään yhtään minnekään elämässään, miksi muiden ihmisten pitäisi hyysätä tällaista iilimatoa? Nuo parasiitit voitaisiin erottaa yhteiskunnasta, kun he kerran sellaista tuntuvat haluavankin. Isketään heille luu kurkkuun mitätöimällä heidän passinsa, henkilötunnuksensa, puhelinnumeronsa, osoitteensa, pankkitilinsä ja kaikki muukin, mitä Suomen valtio kansalaisilleen vähän liiankin avokätisesti tarjoaa. Eiköhän se anonyymi muovinen tekohymykin hyytyisi siellä maskin takana, kun ei enää valtio kustantaisikaan moisten räkäpallojen riehumista. Saman tien nuo barbaarit voisi julistaa lainsuojattomiksi, niin kuin vielä vanhoina hyvinä moraalisen kukoistuksen aikoina tehtiin.

Ne ali-ihmiset, jotka kehtaavat riehua kaduilla Suomen itsenäisyyspäivänä, eivät ole ansainneet Suomen itsenäisyydesta aiheutuneita etuja. Heidän kansalaisuutensa evättäköön. Nämä selkärangattomat lokaliemellä täytetyt limanuljaskat ovat niin tyhmiä ja degeneroituneita lajinsa edustajia, etteivät edes tajua tekevänsä vain hallaa sille asialle mitä he ajavat, eli itsekkäästi vain omaa etuaan kaikkien muiden miljoonien kansalaisten kustannuksella.

Muistutettakoon vielä jokaiselle että myös rikkaat ihmiset, myös ne, joita kommunistit kutsuvat "eliitiksi", ovat ihmisiä ja Suomen kansalaisia. He maksavat enemmän veroa kuin sinä, joten heillä pitäisikin olla enemmän vaikutusvaltaa valtion asioihin. Äänioikeutta ei saisi köyhillä olla lainkaan, koska jos ei maksa veroja joilla kustannetaan kaikenlaista yhteistä hyvää, ei ole oikeutettu niitä käyttämäänkään, saati sitten päättämään, mihin niitä käytetään. Tämänhän tulisi olla itsestäänselvä asia.

Kaikkien kannattaa vielä lukea Jari Tervon hieno kolumni tästä samasta aiheesta.

P.S.
Toivon että tulevaisuudessa keksitään jokinlainen laseraita, jolla voitaisiin helposti rajata kaikki kaupungin rakennukset irti kaduilla riehuvista huligaaneista, niin että he polttaisivat itsensä, jos yrittäisivät läpi noista rajoista. Sitten niiden annettaisiin vain olla päällä, kunnes raggarit menisivät itkien ja sormensa polttaneina koteihinsa.

Jos tällainen on liian kallis ja energiasyöppö ratkaisu toteuttaa (niinkuin se luultavasti olisi), tulisi parantaa yleistä turvallisuutta maanläheisemmin keinoin. Kaikkiin näyteikkunoihin panssarilasit (luodinkestävät), kaikki pyörätelineet ja muut heiteltävät objektit tulee pultata katuun kiinni ja poliisin on palkattava niin paljon väkeä mellakkatilanteisiin, että he voivat aidata pääsyn nulikoilta kaikkialle.

Eiköhän se siitä.

Hyvää (mennyttä) itsenäisyyspäivää kaikille, jotka ovat sen ansainneet! Ei siis niille houkille, jotka "osoittivat mieltään", eli riehuivat kaduilla. Kuolkaa te vain pois, DNA:n hukkapätkät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti