perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naiset ovat naistenpäivän ansainneet.

Hyvää naistenpäivää kaikille naisille!

Maailma on ikävä kyllä miesten. On aina ollut, ja tulee luultavasti aina olemaankin. Tämä siksi että mies haluaa valtaa enemmän kuin nainen, ja useimmat naiset tyytyvät osaansa.
Heti alkuun teen selväksi että vihaan feminismiä. Ja vihaan myös sovinismia. Ne ovat toistensa vastakohtia. Femina on latinaa, ja tarkoittaa naista, joten feminismi ei voi tarkoittaa muuta kuin naisasialiikettä. Se ei tarkoita tasa-arvoliikettä, se ajaa ainoastaan naisten asiaa miesten yli. Sovinismi taas oikeasti tarkoittaa Napoleonin sotilas Nicolas Chauvinin oppien kannattamista. Chauvin oli yltiöisänmaallinen ja fanaattinen patriootti, joten chauvinismi tarkoittaa ainoasti ylikorostunutta kansallismielisyyttä. Nykyään kuitenkin chauvinismi > shovinismi > šovinismi > sovinismi käsitetään vain naisvihamielisyydeksi. Miesasialiikkeen oikeampi nimitys olisi andrismi (kreikk. andros = mies) tai virismi (lat. vir = mies).
Missään tapauksessa en kannata kummankaan sukupuolen ylivaltaa korostavia liikkeitä enkä aatteita, vaan sukupuolten soisi elävän tasaisessa arvossa. Tämä ei kuitenkaan toteudu. Usein sanotaan että naisen euro on kahdeksankymmentä senttiä. Keskimäärin ehkä, mutta suurempi ongelma naisten kannalta on että he eivät hakeudu hyväpalkkaisiin töihin. Vastustan sukupuolikiintiöitä, niin kuin kaikkia muitakin kiintiöitä, työ- ja opiskelupaikkojen hauissa, sillä niistä on vain haittaa. Ne ylentävät väkisin epäpäteviä ihmisiä pätevämpien kustannuksella, ja pahimmillaan ne voivat jopa lisätä sukupuolivihamielisyyttä. Naisten tulisi kuitenkin itse hakeutua johtotehtäviin, yhteiskunnallisesti merkittäviin asemiin tai hyväpalkkaisiin töihin. Jos he eivät niin tee, heitä ei voi siihen pakottaa ja maailma tulee vastedeskin olemaan miesten.
Sukupuolivihamielisyys on typerää ja haitallista käytöstä, sillä kaikkihan me tarvitsemme toista sukupuolta lisääntyäksemme. Vaikka maapallo onkin jo puolitoistakertaisesti täynnä ihmisiä, ei Suomen tai muiden länsimaiden, joissa syntyvyys laskee, ole mitään syytä lisääntymisestä erityisesti pidättäytyä, toisin kuin väestönkehityksensä räjäyttäneiden kehitysmaiden.
Sovinisteja ovat yleensä ne elämäänsä turhautuneet nuorehkot miehet, jotka eivät saa tarpeeksi tai ollenkaan naista, ja puutteessaan katkeroituneena syyttävät naisia kaikesta, vaikka heidän täytyisi katsoa ongelmissaan lähinnä peiliin. Feministejä taas ovat ne nuorehkot naiset jotka ovat kyllästyneet sovinistien huuteluun ja solvaamiseen ja antavat samalla mitalla takaisin.
Näin siis länsimaissa.
Kehitysmaissa kaikki miehet ovat sovinisteja, jotka teettävät kaikki työt naisilla eivätkä maksa siitä mitään palkkaa, itse laiskottelevat ja pitävät suunnilleen haaremeita. Nämä kehitysmaiden sovinistimiehet ovat kaikista haitallisimpia naisten kannalta. Naisten oikeuksia poljetaan julmasti ja säälimättömästi, koska miehet saavat siitä vastustamattoman vallantunteen, josta he eivät suurin surminkaan suostu luopumaan. Kehitystä ei tapahdu, jos Fatima käyttää jokaisesta päivästä kahdeksan tuntia vedenhakuun kaukaisesta kaivosta, samalla kun Mahmoud löhöää savimajassa odottaen seuraavaa ateriaa.

Lista naisten kannalta suurimmista ongelmista:
Afrikkalaisten miesten laiskuus
Islamin usko
Muut uskonnot
Raiskaukset
Moniavioisuus
Ehkäisyn puute
Naisten ympärileikkaus
Tyttövauvojen hyljeksintä

Lista miesten kannalta suurimmista ongelmista:
Tyttövauvojen hyljeksinnästä johtuva naisten liian vähäinen määrä

Naisten suurimmat ongelmat liittyvät siis kehitysmaihin ja uskontoihin, lähinnä konservatiiviseen Islamiin. Kehittyneissä maissa naisten ongelmat ovat hyvin paljon pienempiä verrattuna kolmanteen maailmaan. Naiset voivatkin siis olla tyytyväisiä jo saavutettuun asemansa parannukseen, jossa heillä on yhtäläinen äänioikeus ja päätäntävalta yhteiskunnallisissa asioissa, vaikka vielä olisi jotain parannettavaa täälläkin. Nimittäin suurin osa kotitöistä lankeaa naisten harteille. Tähän on syynä se, että miehiä ei kiinnosta. Mies voi elää sotkun keskellä tiskaamattomien astioiden vuoren häiritsemättä televisionkatselua. Koska naisen pinna ei riitä sotkun sietämiseen yhtä pitkälle, on hän yleensä parisuhteessa se joka hoitaa suurimman osan ikävistä kotitöistä. Nainen alistuu kohtaloonsa kodin hengettärenä, sillä jos hän ei siivoa, tiskaa ja pyykkää, ei sitä tee kukaan. Mies elää tyytyväisenä, sillä ei hän halua tehdä niitä ikäviä kotitöitä yhtään sen enempää kuin nainenkaan, mutta hän ei myöskään välitä, vaikka kotona olisi siivotontakin. Mies luottaa siihen että nainen kyllä jossain vaiheessa siivoa, ja niinhän siinä joka kerran myös tapahtuu. Kumman vika sitten on, että nainen joutuu hoitamaan lähes kaikki kotitaloustyöt? Molempien vika. Miesten tulisi ruveta välittämään elinympäristönsä siisteydestä ja naisten tulisi oppia sietämään sotkua paremmin.
Miesten ongelmia on lähinnä yksi: naisten liian vähäinen määrä. Maailmassa on miehiä enemmän kuin naisia, mikä johtuu poikavauvojen suosimisesta, jota tapahtuu myös Suomessa, vaikkakin enemmän kehitysmaissa ja Aasiassa. Naisten liian vähäisestä määrästä johtuen osa miehistä jää ilman puolisoa, mistä katkeroituneena heistä tulee sovinisteja ja naistenvihaajia. Tulevaisuudessa tulisikin suosia tyttövauvoja enemmän.

Kaikissa tapauksissa oikein hyvää naistenpäivää kaikille naisilla, olette päivänne ansainneet!
Leivoinpa muuten suklaakeksejä tänä aamuna ja annoin kouluni viehättäville naisihmisille, jotka kovin ilahtuivat.

P.S.
Jos joku mies kysyy, miksei ole miestenpäivää, niin kyllä sellainenkin on. Kyseessä eivät ole ne 364 muuta päivää vuodessa, vaan miestenpäivä on 23. helmikuuta, Puna-armeijan päivänä. Itse en ainakaan moista kommunistista päivää tahdo viettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti