torstai 28. toukokuuta 2015

Afrikkalaiset kastroitaviksi

Persujen varavaltuutettu Olli Sademies jatkaa muiden puolueen umpirasistien, Jussi Halla-ahon, Teuvo Hakkaraisen, James Hirvisaaren ja Olli Immosen linjaa rotuhygienian kannattajana. Ja hyvä niin, sillä eihän nyt puolueen edustajan sovi hylätä puolueen aatteita, ja samalla omia aatteitaan vain sen takia että pitäisi mukamas miellyttää jotain kansaa. Kansa on kuitenkin aina väärässä.

Kaikki tiedämme että Perussuomalaiset on umpirasistinen puolue, jonka kaikki jäsenet varmasti toivoisivat negridien koko rodun joukkotuhoamista, niin että mustat on pyyhitty pois maailmankartalta ja -historiasta, näin tehden tilaa valkoiselle miehelle. Turha sitä on kiistää, poliittisen korrektiuden nimissä valehdella jotain puppua medialle, kyllä he sitä syvästi toivovat. Niin kuin toivoo moni muukin suomalainen, länsimaalainen ja muu valkoisen rodun edustaja. Sehän on valkoisen ihmisen märkä päiväuni, ei enää niitä haisevia, likaisia, meluavia, aggressiivisia ja tyhmiä afrikkalaisia missään. Mikä ihana rauha ja hiljaisuus, pax humana, sivistyksen ja kehityksen aikakausi ilman maahanmuuton ongelmia; nälänhätää, köyhyyttä, AIDS:ia, Ebolaa ja muita sairauksia, liikakansoitusta, jatkuvia sisällissotia, luonnon saastuttamista, resurssien tuhlaamista, loputonta kehitysapua, korruptiota, taikauskoa, ihmissyöntiä, ihmiskauppaa, salametsästystä ynnä monia muita viheliäisiä ongelmia, joita negridit ovat onnistuneet maailmaan luomaan.

Lehdet uutisoivat tietenkin joka kerta kun joku persuista päästää tällaisen "aivopierun" kuin Sademies nyt tällä kertaa oli Facebook-sivulleen kirjoittanut:
"Maahanmuuttajat asettavat sosiaaliturvamme koetukselle. Afrikassa sosiaaliturva perustuu suureen lapsilukuun, minkä ansiosta muutamat lapset elävät pitempään ja kykenevät huolehtimaan vanhemmistaan.
Kun afrikkalaiset saapuvat "pakolaisina" Suomeen, jatkavat he täällä sikiämistään samaan tahtiin, vaikka vähempikin riittäisi.
Niinpä, jottei totaalista romahdusta tulisi, on maahanmuuttajien lapsimäärää rajoitettava. Kolme lasta maksimissaan. Se edellyttäisi pakkosterilisaatiota afrikkalaisille miehille, mikä tehokkaimmin hillitsisi heidän vyöryään maahamme ansaitsemaan nussimalla parempaa elintasoa."
(30 henkilöä tykkää tästä.)

Onko tämä rasistinen kirjoitus? No onhan se, aika selvästi. Onko se väärin? Ei ole, tottahan se on joka sana. Onko se kiihotus kansanryhmää vastaan, tai muun rikoksen tunnusmerkit täyttävä? Ei taida olla. Mitä siis sitten? En tiedä, mutta lehdet vain haluavat rahastaa tällaisilla myyvillä artikkeleilla, tyhmä kansa maksaa, ja "suvaitsevaisiksi" itseään kutsuvat voivat taas pahastua, solvata nimettyjä ihmisiä netissä pelkurimaisesti anonymiteetin suojista ja samalla kiillottaa kuviteltua kilpeään "hyvyyden puolustajana". Ja pah!

Eihän ensinnäkään kenenkään ajatuksia voi tuomita. "Ajatusrikos" ei vielä ainakaan ole rikos (huh sentään!), ja toivottavasti siitä ei koskaan sellaista tule, vaikka suvakkeja se kovasti miellyttäisikin. Toisekseen, tämä kirjoitus oli totta. Se ei sisältänyt totuuden siementä (vitsi tarkoitukseton), se oli totta. Afrikasta "pakolaisina" Suomeen tulee lähinnä ainoastaan miehiä. Miksikö? No se viittä lasta mukanaan raahaava ja vesiämpäriä kaksikymmentä kilometriä päänsä päällä kantava raskaana oleva nainen ei pääse, eikä jaksa matkustaa yhtään minnekään omasta kotimaastaan. Sitä vastoin hänen lonkkaa savimajan edustalla vetävä, ja ruoka-aikaa odottava miehenretkunsa lähtee kyllä heti ensimmäisen tilaisuuden tultua livohkaan, ettei tarvitse kuunnella naisen valituksia siitä ettei hän tee mitään töitä, eikä tarvitse huolehtia siitä lapsikatraastakaan, eikä niistä kahden naapurin lapsikatraasta, jotka hän on myös siittänyt. Tuo alemman älykkyyden, mutta korkeamman sukupuolivietin omistava mieshenkilö on aivan täpinöissään päästessään "pakolaisena" hyvinmenestyvään länsimaahan elämään sen veronmaksajien kustantaman avokätisen sosiaaliturvan avulla, ja jakamaan epätoivottua siementään jokaiseen vähän halvempaan yksinäiseen naiseen, joka on peruspetterinsä jättänyt, ja kaipaa "eksoottista" rakastajaa, vaikka suhteesta oikeasti on rakkaus kaukana. Varmaankin vanha urbaanilegenda viidakon ykien palmunrungon kokoisista jormista kummittelee edelleenkin hutsunnäköiseksi itsensä meikkaavien yökerhokävijäin kahden aivosolun välillä.

Ehdottomasti pitäisi steriloida! Tai suoraan teloittaa! Siis mitä ihmettä, kysyn jälleen kerran, miksi tästä nousi niin suuri haloo? Kenelle tuli ensinnäkin yllätyksenä että persut ovat rasistinen puolue? Ainoastaan tynnyrissä kasvaneelle idiootille. Kuka hämmästyi siitä että suomalaisten enemmistö ei oikeasti tykkää maahanmuuttajista, ja kaikkein vähiten mustaihoisista sellaisista? Ei kai se nyt ole uusi juttu kenellekään.

Jos joku on oikeasti tätä vastaan, niin pyydän häntä ensi töikseen ratkaisemaan kaikki maahanmuuton ongelmat jollain muulla keinoin. Ja kun vastausta ei hänen elinaikanaan tule, pitää jo varhaisemmassa vaiheessa, eli nyt, ottaa käyttöön kovemmat otteet. Ensin (vaikka heti) voidaan muuttaa lakeja niin, että kehitysapu lopetetaan kokonaan. Kaikki tiedämme että mikään kehitysapu ei ole onnistunut nostamaan kehitysmaita kehittyneitten maitten joukkoon. Mikään määrä miljardeja ei riitä. Se kaikki raha menee korruptioon ja sisällissotiin, sekä diktaattorien taskuihin. Kaikki hanat kiinni ja heti.

Seuraavaksi voidaan sulkea rajat (jo tänä vuonna), ei enää uusia pakolaisia eikä maahanmuuttajia yhdestäkään kehitysmaasta. Niitä on jo liikaa, eikä kukaan oikeasti halua enempää. Miksi suomalaisten pitäisi auttaa, vaikka suomalaiset eivät ole aiheuttaneet mitään kehitysmaiden ongelmista. Suomella ei koskaan ollut siirtomaita esimerkiksi. Eikä orjia. Sääli kyllä, olisi meilläkin kunniakkaampi ja loistokkaampi historia, sekä enemmän rakennettua suurmonumentteja, jotka nyt loistavat poissaolollaan pääkaupunkimme kaupunkikuvassa.

Tämän jälkeen (ehkä ensi vuonna) voimme ruveta steriloimaan afrikkalaisperäisiä (ja muitakin kehitysmaiden maahanmuuttaja-) ihmisiä, vaikka sitten meihiä, koska heillä suvunjatkamisvietti on kuitenkin suurin. Ensin kolme jälkeläistä siittäneeltä letkut poikki, myöhemmin (seuraavan vuonna) voidaan katkaista pillit kaksi kertaa naisen paksuksi panneelta mieheltä, ja sitten (vielä vuotta myöhemmin) repiä putket kahtia kaikilta uroksilta, jotka ovat spermaansa naiseen tunkeneet. Myöhemmin ulotetaan sterilisointikampanja koskemaan kaikkia maahanmuuttajia, lapsiluvusta riippumatta, koska muuten tilanne ei ikinä muutu. Täytyy ottaa huomioon myös toisen polven maahanmuuttajat, sekä puolimamut, ne, joitten afrikkalainen isäpappa on paneskellut suomineitoa.

Tällä tavoin pääsemme lopulta eroon maahanmuutto-ongelmasta. Sen jälkeen voimmekin ryhtyä viemään kehitysavun sijasta sterilisointiapua Afrikkaan ja muualle kehittymättömään maailmaan. Eikö tämä kuulostaisikin hyvältä ratkaisulta? Ketään ei tarvitse edes tappaa, käsittämättömän siistiä toimintaa! Aika korjaa kyllä sadon ja lopulta maailma on puhdas. Orjuuden pahin virhekin tulee korjattua, se että negridit unohdettiin palauttaa Amerikasta takaisin Afrikkaan silloin kun orjuus päättyi.

Tämä kirjoitus on ehkä (mustalla, hehheh) huumorilla sivelty, ehkä ei, tehkää omat päätöksenne. Sademiehelle haluaisin painottaa että kun tällaista seuraavan kerran päästät suustasi, niin pysy nyt hyvä mies sanojesi takana, äläkä rupea kiistelemään että "sehän oli pelkkä keskustelun avaus" ja "enhän minä nyt sentään oikeasti sterilisoisi ketään, sen piti toimia vain peloitteena". Ei se mikään avaus ollut, avautuminen pikemminkin, ja kyllähän sterilisoisist, jos et suoraan saisi saunan taa viedä.

Asia itsessäänhän oli hyvä ja miettimisen arvoinen. Jopa toteuttamisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti