sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kansakunnan tila 2013

Näin mahtipontisella aiheella lähden tänään liikkeelle, sillä olen lopen kyllästynyt kaikenmaailman lässytykseen; että jotain ptäisi varmaan tehdä, mutta mitään ei kuitenkaan saada aikaan. Siispä esitän nyt pitemmittä puheitta pitkän listan asioista jotka ovat mielestäni, ja monen muunkin mielestä, huonosti nykypäivän Suomessa, sekä tietenkin ratkaisuehdotukseni aivan kaikkiin ongelmiin, sillä pelkkä ongelmien listaaminen ja yleinen valittaminen kaikesta on hyödytöntä ajanhukkaa ja resurssien tuhlaamista.

Asiaan:

Maahanmuutto:
Maahanmuuttokriittisten/perussuomalaisten/rasistien/uusnatsien yms. mielestä Suomeen ei pidä ottaa yhtään maahanmuuttajaa. Lohkaistaan siis Suomesta pala näille kansallismielisille "Isämmaan Polustajille", paikka vaikkapa jostakin Pohjanmaalta, Oulunläänistä tai Lapista, josta tehdään Suomen valtion autonominen provinssi, nimeltään Per(u)s Suomi, jonne pakkosiirretään kaikki ulkomaalaisia vihaavat juntit, mikä ratkaisee asian kaikkien hyödyksi. Toki jokainen Perus Suomen tulevista asukkaista täytyy geenitestata, jotta ovat täysin puhtaasti pohjoista verta. Jos pisarakaan epä-suomalais-ugrilaista perimää löytyy, tulee nämä kuraveriset teloittaa Perus Suomen Perus Tuslain mukaisesti ja ruumiit hävittää Perus Teellisesti, jotteivät ne saastuttaisi Perus Kalliota.
Ja oikeaan Suomeen maahanmuuttajiksi tulee ottaa tasapuolisesti miehiä ja naisia, mutta huomioiden Suomen väestörakenteen, eli naisia enemmän, sillä täällä on jo ennestään miehiä liikaa. Mielellään suosittaisiin älykkäämpiä maahanmuuttajia, työn perässä muuttavia, korkeasti koulutettuja, kieltä osaavia, kulttuurillisesti, etnisesti ja uskonnollisesti lähempänä meitä suomalaisia jo olevia henkilöitä.

Ydinvoima:
Ydinvoima on hyvä ja säilyttämisen arvoinen asia, sillä mikään muu energian tuotantotapa ei täällä pohjolan perukoilla tuota tarpeeksi energiaa kansakuntamme tarpeisiin. Aurinkovoima on tehotonta koska täällä eurinko ei paista tarpeeksi. Vesivoima on tehotonta koska täällä ei ole tarpeeksi isoja koskia ja vesiputouksia. Tuulivoima on tehotonta koska täällä ei tuule tarpeeksi. Hiilivoima ja maakaasu ovat tehokkaita, mutta ne saastuttavat ilmakehää aivan liikaa, joten niistä tulee välittömästi luopua ja ne on korvattava ydinvoimalla. Ydinjätettä ei tule kaivaa maahan, vaan kaikki maailman ydinjäte tulee lähettää kerralla avaruusaluksella Aurinkoon, jossa se kätevästi tuhoutuu meitä haittaamatta.

Kasvissyönti:
Lihansyöntiä ei saa estää keneltäkään missään tapauksessa, kouluista on otettava pakollinen kasvisruokapäivä pois, sillä pakko vain lisää vastustusta kasvisruokaa kohtaan. Jos joku haluaa kieltäytyä lihasta, se on hänen oma ongelmansa, mutta muita ei tule siihen pakottaa. Kaikkialla on oltava liharuokavaihtoehto tarjolla. Eläinten syömistä vastustavat hipit eivät ymmärrä että he vaativat miljardien eläimien tappamista ilman syytä, ja useiden kotieläinlajien hävittämistä sukupuuttoon. Kaikki kovaääniset lihansyönnin vastustajat tulisikin itse jauhaa jauhelihaksi ja syöttää sioille.

Turkistarhaus:
Turkistarhausta ei tule kieltää, se on hyvä elinkeino tuhansille ihmisille Suomessa, eikä aiheuta eläimille ylitsepääsemätöntä kärsimystä. Turkis on ekologisempi kuin tekoturkis, saati sitten lämpimämpi ja kaikin puolin hienompi. Turkistarhauksen vastustajat tulee itse nylkeä nahoiksi ja tehdä heistä vaikkapa lampunvarjostimia ja tyynyliinoja.

Lemmikit:
Koiran jätösten maahan jättämisestä tuntuvat sakot, 100 € per pökäle.

Tekijänoikeudet:
Tekijänoikeuksia ei tule höllentää missään tapauksessa, ja kaikki piraatit on pantava tilille rikoksistaan, eli noin 95% Suomen väestöstä. Sakkotuloista saadaan mukavat miljardilisät valtion budjettiin. Sovitaan että yhdestä sekunnista laittomasti ladattua musiikkia, elokuvaa, tv-sarjaa, tai peliä joutuu pulittamaan sakkoja 1 €, joten kahden tunnin elokuvan lataamisesta ropsahtaa sakkoja 7200 €. Luulisi lataamisen vähenevän! Sen lisäksi tulee kaikkien kiinnijääneiden piraattien kaikki laitteet, joilla on mahdollisuus päästä nettiin, takavarikoida pysyvästi valtiolle, ja nettiyhteys katkaista lopullisesti.

Nettilataaminen:
Myös kaikki laillinen nettilataaminen tulee kieltää, sillä se on kertakaikkisen huono idea. Laiska ihminen ei viitsi edes kauppaan kävellä, eikä useassa tapauksessa edes maksaa "ostoksestaan" mitään, vaan lataa kaiken haluamansa netistä. Kaikki pelit, elokuvat, tv-sarjat ja musiikkialbumit sekä singlet tulee nyt ja tulevaisuudessa saada muovilevyille tallennettuina, aina hamaan maailmanloppuun saakka. Fyysisten kopioiden tukemista ei saa milloinkaan lopettaa.

Internet:
Internetiä sensuroitava. Porno kiellettävä. Kaikkeen laittomaan toimintaan yllyttävä aines kiellettävä. Vihamielisten kommenttien kirjoittamisesta vankeutta ja tietokoneen menetys valtiolle.

Tosi-tv:
Tosi-tv-ohjelmat lopetettava välittömästi ja kaikki jo olemassa olevat DVD-pakkaukset tuhottava. Televisiossa saa esittää vain käsikirjoitettua viihdeohjelmaa, sekä dokumentteja.

Kerjääminen:
Kerjääminen tulee heti kieltää lailla, ja kaikki ulkomaalaiset kerjäläiset toimittaa välittömästi takaisin koti/lähtömaahansa. Kerjäläisten leirit tulee hajottaa, ja jos jotkut eivät suostu lähtemään, työnnettäköön heidät leireineen puskutraktorilla mereen. Jos mikään muu ei auta, tulee heidät julistaa lainsuojattomiksi, eiköhän kansa avita niissä muuttopuuhissa. Ja kerjäläisille rahan antaminen on myös julistettava rikolliseksi toiminnaksi, samoin kuin karkotettujen kerjäläisten piilottelu. Suomalaiset kerjäläiset ohjataan vaivaistaloon, pois kaduilta ja julkisista kulkuvälineistä. Heille voi tarjota työtä roskien kerääjinä.

Katusoittaminen:
Huonot katusoittavat tulee myös karkottaa, mikäli he ovat ulkomaalaisia, ja jos suomalaisia, heille tulee osoittaa paikka vaivaistalossa, tai roskienkerääjinä/kadunlakaisijoina. Soittimet takavarikoidaan valtiolle. Soittajien soittotaidon arvoivat ammattimuusikot Helsingin Kaupunginorkesterista ja Radion Sinfoniaorkesterista.

Graffitit:
Kaikenlainen niin sanottu "katutaide", eli graffitit, tägit, tarrat yms. tulee putsata välittömästi kun ne havaitaan. Graffitimaalareille rangaistukseksi linnatuomio, ehdotonta vankeutta, kakun pituus riippukoon aikaansaadun töhryn koosta: 1 vuosi per 1 m². Lisäksi hunsvotin koti ja lähipiirin kodit tutkittakoon, ja kaikki graffiteihin vähänkin liittyvä aineisto (spraymaalit, tussit, luonnoskirjat ym.) tulee takavarikoida ja hävittää. Kameravalvonta tulee ulottaa kaikkialle missä on koskaan esiintynyt töhryjä ja vartijoita tulee lisätä, samoin heidän toimivaltuuksiaan.

Graffititarvikkeet:
Graffititarvikkeita myyvät liikkeet tulee lailla kieltää ja niiden tuotteet takavarikoida valtiolle. Isojen maalitussien valmistus, myynti, maahantuonti ja hallussapito kiellettävä, spraymaalien ostosta luvanvaraista. Niitä tulee myydä suurella harkinnalla vain luotettaville henkilöille, ja niitä tulee pitää lukollisissa kaapeissa rautakaupoissa.

Rullalautailu:
Rullalautailu tulee kieltää meluavana harrastuksena ulkotiloissa. Sisähalleissa se vielä sallittakoon, mutta ulkona lautailusta tulee langettaa sakkoja, 10 € per minuutti. Lauta on kannettava kädessä tai repussa hallille ja sieltä pois. Rullalautailulle säädettävä vähintään 15 vuoden aloitusikäraja.

Räp-"musiikki":
Musiikiksikin kutsuttu kirosanoilla höystetty puhelaulu tulee kieltää lailla. Tällaista roskaa ei kenenkään tule kuunnella, ja jos niin tekee, siitä ropsahtaa jälleen sakkoja. Räp-levyn, tai -kappaleen julkaisemisesta, myymisestä, ostamisesta, hallussapidosta, mainostamisesta, kuuntelusta tai soittamisesta julkisella paikalla tulee sakkoja 10 € per sekunti.

Rastat:
Rastat kiellettävä epähygieenisinä ja epäesteettisinä. Kaikki rastat leikattava pois ja tuhottava polttamalla. Rastoja tekevät kampaajat menettävät työnsä ja saavat sakkoja. Kampoja jaetaan ilmaiseksi kaikille koululaisille.

Tatuoinnit:
Tatuoinnit kiellettävä, tatuointistudiot lakkautettava, tatuointivälineet tuhottava, niiden myynti ja maahantuonti kiellettävä. Kaikki jo tatuoidut saavat kustantaa tatuointien poistattamisen itse.

Lävistykset:
Sama kuin tatuoinneille. Kaikki pois.

Päähineet:
Pipojen käyttö kesällä kiellettävä, hippipipojen käyttö kokonaan kiellettävä, lippapipojen käyttö kokonaan kiellettävä, suoralippaisten hiphoplätsien käyttö kokonaan kiellettävä, lippisten käyttö muuten kuin lippa suoraan eteenpäin kiellettävä, minkä tahansa päähineen pitäminen liian takakenossa kiellettävä. Hijabien, Chadorien, Niqabien, Burqien ynnä muiden islamististen vaatekappaleiden käyttö kiellettävä. Turbaanien käyttö kiellettävä.

Energiajuomat:
Energiajuomat tulee kieltää lailla kokonaan. Niiden valmistus ja maahantuonti lopetettava välittömästi.

Alkoholi:
Alkoholi kiellettävä lailla. Alkoholin hallussapidosta, myymisestä, ostamisesta, juomisesta vankeutta 1 vuosi per pullo/kerta. Loppuu se suomalaisten juopottelukin viimein. Elämäntapajuopot teloitettava.

Tupakka:
Tupakkatuotteet, savukkeet, piiput, sikarit, nuuska, purutupakka, vesipiiput, sähkötupakat, sytkärit, nikotiinilaastarit, nikotiinipurukumit yms. kaikki lailla kiellettävä välittömästi. Suomi savuttomaksi 2040 tavoite aikaistettava viimeistään vuoteen 2014.

Huumeet:
Kaikkien huumeiden, myös "mietojen", myös kannabiksen, tulee aina ja ikuisesti pysyä laittomina. Huumeiden hallussapidosta, ostamisesta, myymisestä, kuljettamisesta, välittämisestä, piilottamisesta, ja kaikenlaisesta käytöstä tulee rangaista kuolemalla. Eiköhän päästä eroon pilviveikoista.

Uskonto:
Uskonto kiellettävä. Kaikki uskonnot. Kirkot muutettava museoiksi. Uusia kirkkoja, temppeleitä, moskeijoita eikä synagogia saa enää rakentaa. Uskontojen opetus lakkautettava kouluissa. Uskonnolliset kirjat poistettava hotelleista, kirjastoista, kirjakaupoista ja kaikista julkisista tiloista. Uskonnolliset kirjat tuhottava polttorovioilla ja kaikki niiden kopiot hävitettävä. Uskonnollisten symbolien käyttö kiellettävä. Elämänkatsomustieto kaikille pakolliseksi oppiaineeksi. Evoluution ja tieteellisen maailmankaikkeuden synnyn opetusta vahvistettava. Lakkautetun kirkon ainoat tehtävät, eli ristiäiset, häät ja hautajaiset annetaan valtion hoidettavaksi.

Koulu:
Koulun kuria lisättävä. Opettajien valtuuksia lisättävä, tottelemattoman oppilaan saa heittää ulos luokasta vaikka väkivalloin jos muu ei auta. Tottelemattoman oppilaan saa erottaa koulusta määräajaksi. Tarkkailuluokista ei tule luopua. Oppilasta pitää voida pitää luokallaan niin kauan kunnes hän oppii kaikki tarvittavat taidot ja käytöstavat, vaikka ehtisi menehtyä vanhuuteen ennen päättötodistuksen saamista.

Julkinen liikenne:
Julkinen liikenne kokonaan maksuttomaksi. Bussikuskeille suojapleksit, jottei heitä voi vahingoittaa. Automaattimetro käyttöön. Metroja kulkemaan minuutin välein. Metro jatkettava Espooseen, Vantaalle ja muihinkin lähikuntiin. Mieluiten Lahteen asti.

Yksityisautoilu:
Yksityisautoilua verotettava kovemmin. Ruuhkamaksut ja tietullit käyttöön. Hybridiautoja ja sähköautoja verotettava kevyemmin. Pyrkimyksenä saada kaikille sähköautot tulevaisuudessa. Ja mieluiten itseohjautuvat, jotta kolarit vähentyvät. Kaikkiin tolppiin kamerat, jotta ylinopeuden ajajat saadaan kuriin.

Univormut:
Sotilaiden, poliisien, palomiesten, vartijoiden, konduktöörien, lentäjien, lentoemäntien ynnä muiden nykyiset vaateparret korvattava perinteisemmillä univormuilla, joissa on enemmän auktoriteettia ja tyyliä. Koppalakki kuuluu poliisin päähän.

Poliisi:
Poliisipartioita lisättävä eikä vähennettävä. Poliisien palkkoja nostettava. Varustusta uudistettava. Suojaliivejä, pamppuja ja aseita lisättävä. Toimivaltuuksia lisättävä. Univormut perinteisemmiksi.

Armeija:
Nostoväkiarmeija lakkautettava. Pitää siirtyä heti palkka-armeijaan. Liitytään Natoon. Lujempaa sotilaallista yhteistyötä muiden Euromaiden sekä Yhdysvaltojen kanssa. Suomelle ydinase.

Aseet:
Kaikkien ruuti-ampuma-aseiden omistaminen, hallussapito, myynti, osto ja käyttö mihinkään tarkoitukseen kiellettävä siviilihenkilöiltä. Aseita saa jäädä ainoastaan poliisin ja armeijan käyttöön. Loppuu ne koulu- ja perhesurmatkin sitten.

EU:
EU:sta liittovaltio, Euroopan Yhdysvallat. EU:lle vahva johtaja, mieluiten keisari. Romania, Bulgaria ja muut Balkanin ongelmamaat, jotka eivät ole saaneet edes ihmisoikeuksiaan kuntoon, potkaistava pois EU:sta, kunnes saavat asiansa oikealle tolalle.

NATO:
Suomi liitettävä NATO:on. Euroopan muitakin maita tulee rohkaista liittymään siihen. Sotilasyhteistyötä Yhdysvaltojen kanssa vahvistettava.

Kuolemanrangaistus:
Kuolemanrangaistus takaisin käyttöön murhasta, taposta ja kaikista muista ihmisen hengen vaatineista tahallisista teoista. Murhaajan perheen maksettava korvauksia murhatun perheelle 1 000 000 €. Julkiset teloituksen käyttöön perjantaisin kaupunkien toreilla.

Raiskaus:
Raiskauksesta kastraatio. Kuohitsemalla sirpillä. Raiskatun maksettava raiskatulle korvauksia 100 000 €. Homoraiskauksesta tekijälle kuolemantuomio ja uhrille 200 000 € korvaukset, koska traumaattisempaa, jos uhri ei itse ole homo.

Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö:
Alaikärajaa laskettava 14:n vuoteen.

Eduskunta:
Kansanedustajat valittava älykkyys- ja kyvykkyystestien perusteella. Parlamenttiin kaksikamarijärjestelmä, ylä- ja alahuone, joista ylähuone muodostuu aatelista, ja jolla on enemmistö ääniä äänestyksissä. Edustajille läsnäolopakko. Kansanedustajiksi ei myös saa valita ketään, joka on tehnyt rikoksia tai muuten käyttäytynyt edustajan arvolle sopimattomasti missään elämänsä vaiheessa.

Poliittiset puolueet:
Perussuomalaiset, Kristillisdemokraatit, Vasemmistoliitto, Sosiaalidemokraatit, Keskusta, Suomen kommunistinen puolue ja Piraattipuolue lakkautettava. Kaikkien moraalisesti, eettisesti tai laillisesti arveluttavien, kuten uusnatsipuolueiden, perustaminen kiellettävä ja siitä rangaistava vankeudella. Perustajalle 10 vuotta linnaa, jäsenille 1 vuosi.

Äänioikeus:
Äänioikeuden voi menettää, jos tekee minkä tahansa rikoksen, tai käyttäytyy muuten sopimattomasti, tai on liian tyhmä. Älykkyystestit käyttöön äänioikeutta jaettaessa. Alaikäraja 21:n vuoteen, koska aivot jatkavat kasvuaan siihen asti.

Presidentti:
Presidentin valtaoikeuksia huomattavasti laajennettava ja pääministerin virka yhdistettävä siihen. Oikeastaan presidentin voisi vaihtaa suoraan kuninkaaseen ja tehdä Suomesta kunnon vanhanajan kuningaskunnan.

Luokkayhteiskunta:
Luokkayhteiskunta takaisin. Aatelisto ja rahvas palautettava. Aatelille verovapaus. Periytyva aateluus. Aatelille velvollisuus toimia tärkeimmissä valtion, kaupunkien ja kuntien hallintotehtävissä.

Verot:
Verot poistettava aatelistolta. Veroparatiisit sallittava. Omaisuusvero, lahjavero, perintövero ja ALV poistettava kokonaan. Verotietojen julkaiseminen kiellettävä.

Prostituutio:
Prostituutio sallittava valtion bordelleissa. Verolle pantava. Ihmiskauppa kitkettävä teloittamalla ihmiskauppaajat.

Roskaaminen:
Roskaamisesta sakoin rangaistavaa. Jokaisesta tahallaan tiputetusta roskasta 100 € sakkoa. Roskiksien määrää lisättävä ja niiden tuhoamisesta rankaistava panemalla tihutyön tekijät yhdyskuntapalveluun keräämään roskia. Maahan syljeskely kiellettävä.

Velkavankeus:
Velkavankeus takaisin käyttöön jos ei muuten kykene maksamaan sakkojaan. 1 kuukausi vastaa 1000:tta €. Tai sitten pakkotyö yhdyskuntapalveluna, eli velkaorjaksi joutuminen.

Pikavipit:
Pikavipit kiellettävä välittömästi.

Kansanäänestys:
Kansanäänestykset ja kansalaisaloitteet lakkautettava.

Arkkitehtuuri:
Klassista arkkitehtuuria suosittava, kaikki 50-luvun jälkeen rakennetut uudistusosat vanhoihin rakennuksiin purettava, ja ne korvattava alkuperäisrakennuksen tyylisillä osilla. Pilvenpiirtäjiä rakennettava Helsingin keskustaan. Mielellään myös jokin ihmistä esittävä jättimäinen patsas vaikka Suomenlinnaan kansainväliseksi nähtävyydeksi. Betonin ja kaakelin käyttö ulkoseinissä kiellettävä, samoin tasakatot.

Lehdet:
Broadsheet takaisin tabloidin tilalle Helsingin Sanomiin ja muihin sanomalehtiin. Lehtivero poistettava. Keltainen lehdistö ja juorulehdet kiellettävä.

Homoliitot:
Homoliitot sallittava, mutta homoille ei adoptio-oikeutta, koska lapsi ansaitsee miehen isäkseen ja naisen äidikseen. Piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti