keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Heikompi aines

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Saul Schubak julkaisi taannoin Facebookissa (onpas nyt tärkeä julkaisukanava, kuka siitä oikeasti jaksaa välittää?) viestin, jossa hän sanoi että on järjetöntä tukea heikomman aineksen lisääntymistä lapsilisillä.
Asiasta nousi tietenkin välittömästi hirveä kohu, köyhien suunnalta, mistäs muualtakaan.
Netissä Schubakia haukutaan natsiksi ja vaikka miksi. Kysytään miksei Jyrki Katainen ottanut vastuuta asiasta. Haukutaan Kansallista Kokoomusta.

Netissä tyhmyys tiivistyy, jälleen kerran, varsinkin erinäisillä foorumeilla.
Saul Schubak ei ole natsi. Kukaan nykyihminen ei ole natsi, koska natsi on Nationalsozialistische Deutche Arbeiterpartein jäsen. Heitä ei ole enää elossa. Saul Schubak ei myöskaan ole fasisti tai kansallissosialisti, sillä hän ei vaadi Suomeen diktatuuria eikä hän ole aatteiltaan antisemitistinen. Itseasiassa hän on juutalainen itse. Saul Schubak ei myöskään ole Kansallisen Kokoomuksen poliitikko, toisin kuin nettikeskustelijat tuntuvat "tietävän", vaan hän kuuluu Kokoomuksen nuorisojärjestöön, mikä on eri organisaatio. Tämän takia ei ole pääministeri Jyrki Kataisen tehtävä puuttua asiaan, vaan Kokoomuksen nuorisojärjestön puheenjohtajan. Hän puuttuikin asiaan ja Schubak on erotettu paikaltaan nuorisojärjestön varajohtajana.
Ero oli välttämätön sillä kansa ei olisi hyväksynyt asian painamista villaisella, koska Schubakin sanavalinta "heikompi aines" sattui ikävästi joidenkin ihmisten korviin, ja he rupesivat ajattelemaan natsiaatetta.

Saul Schubakin kommentti ei ole natsistinen, fasistinen, rasistinen, antisemitistinen tai eugeeninen. Lukijoilta on jäänyt koko asian ydin huomiotta heidän keskittyessään sanoihin "heikompi aines".
Heikommalla aineksella Schubak tarkoitti ihmisiä, jotka ovat kykenemättömiä huolehtimaan lapsistaan ja tarjoamaan näille kunnollisen elämän. Me kaikki voimme miettiä mielessämme onko tällaista heikompaa ainesta olemassa, ja tulla varsin pian siihen lopputulokseen että onhan sitä. Lukemattomasti on ihmisisä, jotka eivät halua, viitsi tai pysty huolehtimaan lapsistaan asiaankuuluvalla tavalla. On alkoholisteja, huumeiden käyttäjiä, muita riippuvaisia, hulluja, sairaita, mielisairaita, vammaisia, hippejä, välinpitämättömiä, väkivaltaisia, lapsenvihaajia, pedofiileja, huoria ja kerjäläisiä.
Tällaiset ihmiset eivät pysty antamaan lapsille heidän tarvitsemaansa huomiota eikä tasapainoista kasvuympäristöä, eivät aina edes muista ruokkia lapsiaan.

Meidän täytyy olla lasten puolella, lapsentekoon ei täydy kannustaa, vaan täytyy ennemminkin valistaa ihmisiä lapsen tuomasta vastuusta. Vaikkeivat lapsilisät olisikaan merkittävä tulonlähde köyhille, niin ne aivan varmasti vaikuttavat siihen että köyhät lapsia hankkivat, nuorena ja paljon. Lapsilisät viidestä lapsesta ovat 700 € kuussa. Minä pystyn elämään helposti kahdeksalla eurolla viikossa, tämä siis ruokiin. Kuussa on neljä viikkoa ja viisilapsisessa perheessä seitsemän henkilöä (jos molemmat vanhemmat hengissä, ja samassa maassa), joten 8 × 4 × 7 = 224 €. Seitsemästäsadasta jää tuon jälkeen vielä hyvin rahaa vuokraan ja vesi- ja sähkölaskuun. Joten 700:llä eurolla kuussa voi köyhä perhe kyllä elää.

Toinen asia onkin sitten maailman liikakansoittuminen, joka on erittäin vakava ongelma. Jotta sitä saisi vähennettyä, tulisi lapsilisä lakkauttaa toisen lapsen jälkeen, jotta ei kannustettaisi ihmisiä liialliseen lisääntymiseen, kaksi lasta perheessä takaa kuitenkin samana pysyvän väkiluvun Suomessa (oikeastihan se kasvaa vielä maahanmuuton seurauksena).
Maailman väkiluku tuli täyteen jo vuonna 1980, eli Maapallon kestokyky riittää enintään 4,7 miljardin ihmisen elättämiseen, ja tuo virstanpylväs tuli täyteen kolmisenkymmentä vuotta sitten. Nykyään Maapallolla asuu 7 miljardia ihmistä ja tarvitsisimme 1,5 Maapalloa, jotta ruokaa ja resursseja riittäisi kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti