keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Rahan vihaajat, ja muita pyhäinhäväistyksiä


Pyhäinhäväistys!

Nykymaailmassa ei enää mikään ole pyhää. En tarkoita jumalallista pyhää, koska en ole uskovainen, mutta kyllä joku raja nyt täytyy maallisessa elämässäkin olla että mitä saa muuttaa ja mitä ei. Minä olen luonteeltani muutosvastarintainen, kuten suurin osa maapallon muustakin väestöstä. Mutta sitten on näitä muutoskiihkoisia joille mikään ei ole pyhää. He vihaavat traditioita ja koservatiivisia ihmisiä, he haluavat tieten tahtoen järkyttää kansaa ja aiheuttaa reaktioita, millaisia tahansa. Huono reaktio ei oikeasti ole parempi kuin ei reaktiota ollenkaan. Muutoskiihkoisille pelkkä muutos on itseisarvo, ei sillä väliä mitä se aiheuttaa ja mitä menetetään, ehkä iäksi.

Perinteitä on syytä kunnioittaa, koska ne ovat osa sitä mitä me olemme. Jos tuhoamme kaikki perinteet, jäämme juurettomiksi, mikä on erittäin huono kohtalo ihmiselle ja kansalle. Lukemattomia esimerkkejä löytyy maailmasta siitä miten juurettomaksi jääneet kansat, kuten saamelaiset, intiaanit tai eskimot ovat ajatuneet kollektiiviseen kansanmasennukseen, alkoholismiin ja yleiseen rappiotilaan sen takia että heidät on syrjäytetty asuinpaikoiltaan, revitty irti juuriltaan ja heidän perinteensä on tuhottu.

Nämä perinteenvihaajat ovat yleensä aina myös multikulturalisteja, maailmaa sinisilmäisesti syleileviä tyhjäntoimittajia, ituhippejä ja muita roikaleita, joilla ei tulisi olla minkäänlaista päätäntävaltaa yhteiskunnassamme. Samalla kun nämä ihmiset tuhoavat hitaasti Suomea, EU:ta, Eurooppaa ja koko länsimaista sivistystä, kulttuuria, sivilisaatiota ja maailmankatsomusta yltiöpäisen löyhällä ja vastuuttomalla pakolaispolitiikallaan, ajavat he myös omien perinteidensä tuhoamista.

Tästä hyvänä (vai pitäisikö sanoa pahana) esimerkkinä on rahan vihaaminen. Raha on ihmiskunnan paras keksintö. Aivan ylivoimaisesti on. Mikään ei ole ikinä ollut yhtä hyödyllistä kuin raha. Raha helpottaa kaupankäyntiä ja palkanmaksua huomattavasti, sillä ihmisten ei enää tarvitse kantaa mukanaan vaivalloista tavaraa, jota sitten vaihtaa muuhun tavaraan. Kaikki me tiedämme ja ymmärrämme tämän. Ilman rahaa ei voi elää, ei ole koskaan voinutkaan, jos joku niin kuvittelee, on hän hakoteillä. Ennen kolikoiden keksimistä rahana vain toimivat metallinpalaset, simpukankuoret, nuolenkärjet, kivet, oravannahat, milloin mitkäkin esineet.

Kolikkorahan keksiminen muinaisessa Lyydiassa oli erinomainen edistysaskel. Samoin paperirahan painaminen Kiinassa vähän myöhemmin. Temppeliherrain ritarikunnan aloittama pankkitoiminta velkakirjoineen ja vekseleineen edisti kehitysta Euroopassa huomattavasti keskiajalla. Kaikki nämä ovat olleet suurenmoisia kulttuurievoluution edistysaskelia.

Sitten alkoi mennä huonommin, tai oikeastaan vasta ihan äskettäin. Nimittäin ensiksi raha irroitettiin kultakannasta. Tämä oli ensi askel kohti tuhoa, mitä ei ikinä olisi pitänyt ottaa. Rahan irroittaminen kultakannasta antoi luvan painaa enemmän rahaa kuin valtioilla ja pankeilla oli varaa maksaa. Ilman tätä mitään taloushuijauksia ja -katastrofeja ei olisi päässyt syntymään.

Seuraavaksi keksittiin muoviraha, eli pankkikortit. Tämän seurauksena raha menetti lopullisesti merkityksensä, kun käteistä rahaakaan ei enää tarvinnut olla samaa määrää kuin ykkösiä ja nollia pankkitileillä. Pelkkä bittiraha on huijaus, joilla pankit saattavat keinotella, omistavathan ne asiakkaittensa rahat sillä aikaa kun ne makaavat tileillä.

Euroopan unionin (joka perustettiin Euroopan yhteisönä estämään Eurooppalaisia suurvaltoja joutumasta enää uuteen maailmansotaan keskenään, ja on siinä tarkoituksessa tähän mennessä hyvin onnistunutkin), mukana tuli yhteinen valuutta, Euro, kuten kaikki tiedämme (joskaan kaikki EU-maat eivät ole vieläkään liittyneet euroalueeseen). Euro on hyvä idea, yhteinen valuutta, jotta ei matkustellessa ja kauppaa käydessä tarvitse vaihtaa ja laskeskella rahoja. Euron ovat vain pilanneet EU:hun liian heppoisin perustein hyväksytyt valtiot, joissa on valtavsti korruptiota, eikä lainkaan rahallista kuria.

Kaikki tiedämme myöskin mitä siitä seurasi. EU ja euro ovat nyt syvissä ongelmissa. Nyt sitten on päätetty luopua viidensadan euron seteleistä kokonaan. Tavallinen ihminen niitä harvoin tosin edes näkee, mutta kuitenkin asia on huono. Perusteena tälle on se että viidensadan euron seteli on tilavuudeltaan maailman arvokkain raha. Esimerkiksi Yhdysvaltain suurinta, sadan dollarin seteliä, mahtuu kuutiometrin paaliin arvollisesti sadan miljoonan dollarin edestä, kun taas viidensadan euroseteleitä mahtuu samaan tilaan arvollisesti neljänsadan miljoonan euron edestä. Tottakai terroristit, mafia, ja muut rikolliset käyttävät käteistä rahaa, ja mieluiten tietenkin niitä seteleitä, jotka mahtuvat pienimpään tilaan.

Miksi sitten 500:n euron seteleistä luopuminen on huono asia? Koska se tulee johtamaan muunkin käteisen rahan poistamiseen. Hallitukset haluavat toki kitkeä rikollisuutta ja terrorismia, jotka pitääkin tuhota viimeiseen mieheen, mutta käteisen rahan poistaminen ei juuri siinä auta. Rikolliset vain siirtyvät käyttämään muita vaihdon välineitä. Ensinnäkin, muut kuin kehittyneet länsimaat eivät tule vähintään seuraavaan tuhanteen vuoteen hävittämään käteistä rahaa, joten terroristit voivat käyttää jotakin muuta valuuttaa euron, punnan ja dollarin sijasta. Ja mikäli tällainen päätös globaalisti saataisiinkin aikaan, rikolliset käyttäisivät sitten käteisen sijaan Bitcoinia, tai muuta elektronista "rahaa".

Bitcoinhan on uusin devoluution asken tässä portaikossa alaspäin. Bitcoin ei ole oikeaa rahaa enää nähnytkään, sillä sitä ei fyysisesti ole olemassa. Se on vain kuviteltua valuuttaa, josta ihmiset maksavat oikealla rahalla. Koko juttu on yksi suuri huijaus ja kupla, jonka puhkeamista odotellaan pelonsekaisin tuntein.

Käteisen rahan poistaminen kokonaa käytöstä on katastrofi. Se tulee tapahtumaan, ja se tulee olemaan erittäin huono ratkaisu. Miten vanhukset, vammaiset ja muut ihmiset, jotka eivät osaa, jaksa, halua, tai joilla ei ole varaa käyttää tietokonetta ja nettiä, maksavat laskunsa? Eivät mitenkään. Kaikki yhteisölliset tapahtumat, kuten siivouspäivät, ravintolapäivät, pienet kirpputorit yms. tulevat mahdottomiksi järjestää, koska kaikkialla tarvittaisiin kortinlukijoita. Ainoat mitkä eivät häviä katukuvasta, mikä on huono asia, ovat kerjäläiset ja feissarit, eli ilmaiseksi rahan ruinaajat, koska heidän rikollispomonsa kyllä kustantavat heille pankikorttilaitteet alta aikayksikön. Eli kaikki kiva loppuu, mutta kaikki huijarien ja helppoheikkien toiminta tulee vain yleistymään ja helpottumaan. Enää ei voi edes sanoa ettei ole rahaa mukana, kun kortilta sitä saa tilin tyhjäksi vedettyä.

Kun EU:ssa näin kovasti ajetaan käteisen rahan tuhoa, on pian aika nostaa kytkintä Yhdysvaltain suuntaan. Siellä traditionalismi on vielä suuremmassa arvossa kuin yltiöliberaalissa Euroopassamme. Tosin Yhdysvallatkin on menossa kohti smaa rahatonta yhteiskuntaa, josta ei tule mitään. Kehitys vain ehkä kestää kauemmin eikä sen karmaisevia lopputuloksia tarvitse nähdä vielä meidän elinaikanamme.

Kuitenkin Yhdysvaltojen rahapolitiikassa on juuri otettu askel huonompaan. Nimittäin siellä mustien ja naisten ja vieläpä mustien naisten (etu)oikeuksia ajavat liikkeet ovat saaneet tahtonsa läpi, ne ovat onnistuneet lobbaamaan päättäjiä sen verran tehokkaasti että setelien kuvat vaihdetaan. Kyllä, dollarimääräisten kympin ja kahdenkympin seteleihin tulee uusia naamoja. Eikä mitä tahansa kasvoja, vaan mustien naisten pärstiä!

Kymmenen dollarin setelissä on kuvattuna Alexander Hamilton, Yhdysvaltain ensimmäinen valtiovarainministeri. Nyt uudistusmieliset haluavat setelin taustapuolelle, valtiovarainministeriön kuvan tilalle viiden (5!!!!!) naisen kuvat. Suurin osa mustia, jotain suffragetteja kai, ketä kiinnostaa.

Eikä tämä vielä mitään, kahdenkymmenen dollarin setelistä aiotaan korvata Yhdysvaltain seitsemäs presidentti Andrew Jackson kokonaan! Ja tilalle aiotaan tunkea joku ruma musta nainen, joka oli kaiken lisäksi orja! Presidentin tilalle ORJA! Ettäs kehtaavatkin. Kyseinen henkilö vielä toimi lain vastaisesti auttaessaan pakoon Etelävalloista kolmisensataa muuta orjaa. Että tällainen meininkin on nykyajan poliittisen korrektiuden aikakaudella vallassa länsimaissa. Vanhat perinteet heitetään romukoppaan, menneiden aikojen sankareita (Andrew Jackson oli mm. sotasankari) ei kunnioiteta, vaan heidät suorastaan ryjäytetään, ja tilalle kehdataan panna orjia! Mikään ei voisi enää olla häpeällisempää. Perinteitä kunnioittava ja maataan rakastava valkoinen ihminen ei enää voi katsoa kahdenkymmenen eikä kymmenen dollarin seteleitä kuin yhdeltä puolelta, kuinka hankalaksi valkoisten elämä voidaankaan vielä tehdä?

Jos seteleihin väkisin halutaan naisia, niin kuin nyt on kuultu, eikö vanha hyvä vapauden jumalatar, "Lady Liberty", Vapaudenpatsaassakin kuvattu, kelpaisi paremmin kuin hyvin? Hänhän on joskus esiintynytkin dollariseteleissä. Siltikään ei ole mitään syytä korvata vanhoja kasvoja, jotka seteleissä nyt jo ovat. He ovat paikkansa ansainneet, enemmän kuin mitkään uudemman ajan henkilöt, saati sitten alhaiset orjat.

Perusteluna Andrew Jacksonin poispyyhkimiseen oli myös se että hän ei pitänyt intiaaneista, sekä omisti orjia. No niin omisti George Washingtonkin. Ja Columbus. Ja kaikki muut historian merkkihenkilöt kaikissa maissa ja kaikkina aikakausina ennen kuin typerät ihmisoikeudet keksittiin. Ei historiaa voida pyyhkiä pois, eikä sitä pidäkään. Ollaan ylpeitä historiastamme, ei sitä tarvitse häpeillä. Orjuus on ihan luonnollinen osa ihmisluontoa. Toiset sopivat orjiksi, toiset orjuuttajiksi, se on luonnon kiertokulkua ja sopeutuvaisimman oikeutta.

Myös Britanniassa yritetään poispyyhkiä Cacil Rhodesin mittavaa historiallisesti arvokasta perintöä, vain sen takia että hän kohteli afrikkalaisia hieman huonosti. Rhodesin panos esimerkiksi englantilaisiin yliopistoihin oli merkittävä, mistä hän on useisiin niihin patsaansa ansainnutkin, mutta nyt liberaalisuvakit tahtovat poistaa nuo patsaat. Tilalle varmaankin sitten joku Kunta Kinte vai? Tämä on hävytöntä kulttuurimarxismia ja vandalismia! Näin ei saa tehdä. Entisajan suurmiehiä ei voi, eikä saa arvioida heidän luonteensa tai jonkun orjanomistajuuden perusteella, vaan heidän suurtekojensa ja historiallisen merkityksensä kannalta. Ajat olivat ennen toiset ja meidän täytyy ymmärtää entisajan ihmisiä. He tekivät parhaansa, mikä usein oli paljon enemmän kuin mihin kukaan tänä päivänä kykenee. Ihmiskunnan historiahan on edistynyt sen kuuluisan yhden prosentin uurastuksen tuloksena, 99%:n ollessa aivotonta massaa, jotka kelpaavat vain maksamaan veroja, tekemään orjatyötä tai kuolemaan johtajansa puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti